Word beter gevonden

op Google!

Ja, stuur mij jullie voorstel!

DIRECT GOED ONLINE VINDBAAR OP GOOGLE

Bij het opleveren van een nieuwe website optimaliseren wij de pagina’s en melden de website aan bij de zoekmachines, waaronder Google. Dit is erg belangrijk, aangezien de website daardoor een positie gaat krijgen op Google. Zo ben je direct vindbaar in zoekmachines op je bedrijfsnaam, je eigen naam en je bedrijfsgegevens, dat resulteert in meer bezoekers op de website en uiteindelijk méér klanten! Tevens ontvang je maandelijks automatisch per e-mail de bezoekersstatistieken van je website.

Er is daarnaast ook nog een mogelijkheid om echt specifiek per zoekwoord gevonden te worden. Aangezien ieder zoekwoord anders is qua concurrentie en zoekverkeer kunnen wij hier geen vaste prijs voor aanbieden. Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen dat het voor ons bijvoorbeeld lastiger is om gevonden te worden op ‘auto’ dan op ‘elektrische garagedeur’ aangezien er veel meer zoekverkeer en concurrentie op het zoekwoord ‘auto’ zit.


GOED GEVONDEN WORDEN OP SPECIFIEKE BELANGRIJKE ZOEKWOORDEN VOOR JOUW BEDRIJF:


Werkwijze

In overleg met elkaar wordt er een lijstje samengesteld van belangrijke zoekwoorden voor jouw bedrijf. Wij maken per zoekwoord een analyse of de zoekwoorden geschikt zijn om ons op te focussen. Belangrijk hierbij is de concurrentie in het zoekwoord en het zoekverkeer. Ook geeft ons systeem eventueel andere interessante zoekwoorden aan, waar wij niet aan gedacht hebben, zodat we een optimaal beeld hebben van de online mogelijkheden qua vindbaarheid. Na deze uitgebreide analyse maken wij een vrijblijvend voorstel voor de vindbaarheid.

Na akkoord wordt er per zoekwoord een SEO landingspagina geschreven, door onze professionele SEO tekstschrijvers, specifiek gericht op het betreffende zoekwoord. De uiteindelijke teksten worden geoptimaliseerd voor Google en online geplaatst.
Nadat de landingspagina’s online staan worden ze door Google geïndexeerd en volgt er een positie per zoekwoord. Door deze sterke positie komt de website veel meer naar voren en komen er meer bezoekers op de website, met als uiteindelijke resultaat: Méér klanten!

Meer bezoekers = meer klanten. Als de landingspagina’s eenmaal door Google zijn geïndexeerd zullen meer bezoekers jouw website vinden.

Zie hieronder enkele referenties:

Grafzerken.com
(pagina 1 posities op Google)

Autoclassictrouwautoverhuur.nl
(pagina 1 posities op Google)

Glazenwasserdevallei.nl
(pagina 1 posities op Google)