Websitemaken Amersfoort

20 sep Websitemaken Amersfoort

Een websitemaken Amersfoort is belangrijk indien u een bedrijf heeft of een bedrijf wilt opstarten. Het is van belang dat u duidelijk krijgt wat u wilt bereiken en uitstralen met uw website. Wat zijn de belangrijke punten van uw bedrijf? Hoe wilt u overkomen? Indien u dit nog niet goed duidelijk heeft, dan kunnen wij u hierbij goed helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met het websitemaken Amersfoort en kunnen daarom goed met u meedenken en adviseren. Het uiterlijk van uw website en daarmee de uitstraling is namelijk erg belangrijk. Het is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bekijk onze eerdere succesvolle websites die we hebben ontworpen voor onze klanten en bekijk de reacties, zodat u erachter komt hoe wij te werk gaan bij het maken van een website.

Websitemaken Amersfoort via Webdesign-Plus

Wij hebben altijd veel ideeën over hoe wij uw website moeten ontwikkelen. Natuurlijk heeft u ook een visie over hoe uw website eruit moet komen te zien. Webdesign-Plus werkt dan ook graag met u samen aan een goede website. Het enige wat u hierbij hoeft te doen is de juiste informatie aanleveren en wij zorgen voor de rest. Bij websitemaken Amersfoort via Webdesign-Plus zult u een aantal zaken moeten aanleveren:

  • Uw domeinnaam kiezen
  • Informatie over de stijl en vorm aanleveren
  • Content aanleveren (teksten, foto’s)
  • Wachten totdat uw website klaar is (binnen een paar dagen!)

Bij de tweede stap levert u ons alle benodigde content voor de website aan.

Logo en huisstijl?

Uw websitemaken Amersfoort, maar nog geen huisstijl of logo? Wij kunnen dit realiseren voor een bedrag van €99,- eenmalig. Wij zullen 3 voorstellen voor u ontwerpen. U kunt zelf kiezen welke u het meest bevalt en die zullen wij gaan uitwerken. U kunt ook voorbeelden van logo’s bekijken zodat u weet wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk doen wij dit allemaal in overleg met u. Communicatie staat hoog in het vaandel bij Webdesign-Plus.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.