Webdesign offerte aanvragen Zeist

20 sep Webdesign offerte aanvragen Zeist

U wilt een professionele website maar u wilt natuurlijk wel graag weten wat u dit gaat kosten. Bovendien zult u wellicht graag prijzen willen vergelijken voor u een beslissing neemt. U kunt daarom een webdesign offerte aanvragen Zeist bij verschillende websiteontwerpers en deze met elkaar vergelijken. Maar hoe weet u dat u geen appels met peren vergelijkt?

Waarop letten bij het aanvragen van een webdesign offerte Zeist

Natuurlijk is het belangrijk dat de kostenposten op de webdesign offerte gespecificeerd zijn. Wat zit er allemaal bij de totaalprijs inbegrepen, welke kwaliteit van hosting wordt geboden en wat is de extensie van de domeinnaam? Een domeinnaam met de extensie .nl is bijvoorbeeld goedkoper dan eentje met de extensie .com. Bij de hosting is het bijvoorbeeld van belang te weten hoe snel een pagina laadt, of de website niet vastloopt en hoeveel schijfruimte er beschikbaar is. Houd deze punten in de gaten als u de webdesign offerte bekijkt en vergelijkt met die van andere aanbieders.

Prijzen website laten maken Zeist

Webdesign-Plus biedt een betrouwbare, snelle hosting: uw website is gegarandeerd 99.9% van de tijd online. Ook kunt u zelf uw domeinnaam kiezen (mits deze nog vrij is) en krijgt u de beschikking over bedrijfsmail.
Webdesign-Plus levert bovendien een website die geheel is afgestemd op uw wensen. Het hele traject kan in principe door Webdesign-Plus gerealiseerd worden: van het ontwerpen van een logo, het schrijven van (SEO) teksten, de aanmelding bij zoekmachines tot de support en het onderhoud van de website. U kunt bij het aanvragen van een webdesign offerte aangeven wat u van uw website verwacht.

Exclusief bij Webdesign-Plus

Bij Webdesign-Plus heeft u al een website voor een vast en laag maandelijks bedrag van 49 euro. U hebt dan niet de opstartkosten van de webdesign offerte, maar u betaalt gedurende minimaal twee jaar voor het ontwerpen van een professionele website plus bijbehorende service en onderhoud.

Binnen een week uw website online

Na het accepteren van de webdesign offerte of het bestellen van een van de pakketten bent u al binnen een week met uw nieuwe, professionele website online! Bestel vandaag nog een website bij Webdesign-Plus.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.