07 aug Professionele website laten maken?

Een professionele website is de virtuele receptie van uw bedrijf: Webdesign-Plus zorgt ervoor dat uw bezoekers snel te weten komen waar zij terecht kunnen met hun specifieke vragen

Uw bedrijfswebsite laten maken

Een website moet er niet alleen aantrekkelijk uitzien, snel laden en overzichtelijk zijn, hij moet ook zo zijn opgebouwd dat hij hoog scoort bij de resultaatweergaven van zoekmachines. Vooral dat laatste is een uitdaging die de nodige vakkennis vergt. Een website laten maken kan daarom niet (meer) worden overgelaten aan het handige buurmeisje of het creatieve neefje. Webdesign-Plus is een professioneel werkend bureau dat beschikt over de know-how die nodig is om een succesvolle website te bouwen en het maken van websites professioneel uitvoert. Bovendien werkt Webdesign-Plus met een uniek concept waardoor de kosten laag gehouden kunnen worden.

Website gemaakt door Webdesign-Plus

Bij Webdesign-Plus kiest u voor een vast laag bedrag per maand. U betaalt geen opstartkosten en toch is uw professionele website al binnen een week online. Bovendien bent u twee jaar lang – gedurende de looptijd van uw pakket – verzekerd van een goede service. Webdesign-Plus garandeert u te allen tijde een optimale bereikbaarheid van uw website.

Ervaren in het maken van websites

Al voor 49 euro per maand kunt u door Webdesign-Plus een website laten maken. U krijgt dan een professionele website van 5 pagina’s en een eigen mailadres dat wereldwijd te gebruiken is. Bovendien wordt uw website bij alle grote zoekmachines aangemeld en wordt er gebruik gemaakt van de jongste webstandaarden. Tot slot ontvangt u maandelijks de websitestatistieken die u inzicht geven in het aantal bezoekers en bijvoorbeeld de pagina’s die door deze bezoekers zijn bezocht.

Kosten website laten maken

Voor 49 euro per maand kunt u een bedrijfswebsite laten maken met een onbeperkt aantal pagina’s die u via het CMS-systeem zelf kunt beheren: u kunt zelf heel eenvoudig pagina’s toevoegen, aanpassen en verwijderen. Bovendien wordt uw website niet alleen geoptimaliseerd voor het gebruik op een gewone computer of laptop maar Webdesign-Plus maakt ook een versie speciaal voor bezoekers met een smartphone of tablet. Een website laten maken is op deze manier meer dan alleen een statische website. Ook bieden wij u de mogelijkheid om sociale media als Facebook , Twitter en LinkedIn te integreren en u hebt de mogelijkheid om eenvoudig nieuwsbrieven te versturen en een gastenboek op uw website te gebruiken.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.